Lingerie Lounge

Private Lingerie Lounge, volop aandacht en advies in besloten setting

Speciaal voor zussen, vriendinnen of collega’s verzorgt Indigo Bodywear onder de noemer Private Lingerie Lounge gezellige avonden voor vier tot zes personen om in alle beslotenheid lingerie, bad- en nachtmode te passen. Onder het genot van een drankje nemen we alle tijd om de uitgebreide collectie te bewonderen. Bovendien vertellen we over de nieuwste trends en passeren praktische tips de revue.

Mooie lingerie-ervaring

Natuurlijk wordt er tijdens een Private Lingerie Lounge veel gepast. En dan niet alleen de veilig aanvoelende gladde bh. Ook dagen we vrouwen uit om de wat meer gedurfde bh van kant eens te proberen. Vaak is dat heel verrassend, vooral voor de desbetreffende vrouw zelf. Echt een prachtige manier om zelf te ervaren wat mooie lingerie met je doet.

Boek een goed gevoel

Voor veel vrouwen geldt dat ze wat onzeker zijn over hun figuur. Tijdens een Private Lingerie Lounge rekenen we daarmee af. Je bent per slot van rekening in vertrouwd gezelschap en ervaart zelf de meerwaarde van perfect passende lingerie. Ga jij ook voor het goede gevoel? Boek dan een Private Lingerie Lounge via telefoon 050 – 409 44 74 of mail info@indigobodywear.nl.

Boek een goed gevoel

Pin It on Pinterest

Shares