Over ons

Indigo Bodywear, dé Lingerie Specialist van Noord Nederland.

Indigo Bodywear bestaat al sinds 2006 en is een lingeriespeciaalzaak met een gezellige, hippe en gemoedelijke sfeer in het centrum van Zuidlaren. In 2006 is Natalie Kuipers begonnen aan de Stationsweg 48 in een winkel van 50m2. In al die jaren is ons team uitgebreid naar 4 Lingerie Stylistes die iedere dag met plezier en vol passie hun vak uitoefenen.

Ons team:

Natalie

Yashmin

Hiltje

Sinds mei 2021 is Indigo Bodywear verhuisd naar een grotere winkel aan de Kerkbrink 4B, aan de andere kant van het prachtige dorp Zuidlaren.

Indigo Bodywear is een winkel vol met mooie, kwalitatieve merken met een goede pasvorm in zeer uitgebreide maten. Van romantisch tot stoer, in lingerie, bad- en nachtmode.

Wij kopen zelf onze collectie in, zodat wij zoveel mogelijk aan de behoefte van onze klanten kunnen voldoen. Zo blijven wij op de hoogte van alle nieuwe trends en must haves voor in uw lingerie lade of kast.

Wij doen ieder dag ons best om te zorgen dat  iedere vrouw zich op haar gemak voelt bij ons in de winkel. Door onze persoonlijke aandacht en ons deskundig maar altijd eerlijke advies, zorgen wij ervoor dat iedere vrouw de winkel verlaat met perfect passende lingerie en zo onze winkel verlaat met zelfs een vleugje extra zelfvertrouwen.

Lingerie doet zoveel meer!!

Heeft u geen tijd of wilt u alvast eens kijken wat wij zoal in onze winkel verkopen? Kijk dan eens op onze overzichtelijke webshop.

Heeft u vragen aan ons over een artikel of wilt u andere informatie, kom dan gezellig langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op via team@indigobodywear.nl,  bel naar 050-4094474 of stuur een app naar 06-20196006.

Hartelijke groeten,

Team Indigo Bodywear