Hiltje Westerman

Hiltje Westerman

Werkneemster

Mijn naam is Hiltje Westerman. Ik ben vanaf 2008 werkzaam bij Indigo Bodywear. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier. Mijn uitdaging is om de klant een zo goed mogelijk advies te geven bij het uitzoeken van iets moois uit onze winkel, wat ik leuk vind aan mijn werk is de uitdaging om daadwerkelijk iedere klant te kunnen helpen.

Natalie Kuipers

Natalie Kuipers

Eigenaresse

Mijn naam is Natalie Kuipers, moeder en getrouwd met een lieve man.
In 2006 heb ik mijn droom werkelijkheid laten worden en ben een eigen lingeriespeciaalzaak begonnen. Een passie waar ik iedere dag nog veel voldoening uit kan halen.
Het leukste van mijn werk is om mijn eigen kennis op het gebied van lingerie over te brengen aan de klant. Om zo duidelijk te maken wat de juiste lingerie kan doen met ons lijf maar zeker ook met ons gevoel. Wij meten op, zoeken naar de juiste modellen en kijken naar datgene wat past bij die persoon. Passie voor mijn vak.

Yashmin Beukenkamp

Yashmin Beukenkamp

Werkneemster

Mijn naam is Yashmin Beukenkamp, ben getrouwd, heb twee dochters en sinds april 2007 met veel plezier werkzaam bij indigo Bodywear. In de afgelopen negen jaar heb ik door het volgen van lingeriestylingcursussen, het werken met mijn leuke collega’s en het stylen van diverse klanten, mijn kennis over de lingerie, de bad- en nachtmode vergroot. Zelf vind ik het fijn als de klant bij ons op z’n gemak is en voldoende vertrouwen voelt om de prachtige collectie in onze winkel te bekijken en te passen! En tevreden en met een goed gevoel over zichzelf en de aankoop onze winkel verlaat.

Pin It on Pinterest

Shares